Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd

Pemimpin modul pemindai barcode di dunia.

Rumah
Produk
Tentang kita
Wisata pabrik
Kontrol kualitas
Hubungi kami
Quote request suatu
Berita perusahaan
Rumah Produk1D Barcode Scanner

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Detail produk:

Place of Origin: Shenzhen, China
Nama merek: Rakinda
Sertifikasi: CE FCC ROHS
Model Number: 1D Barcode Scanner

Syarat-syarat pembayaran & pengiriman:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Harga: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Hubungi sekarang
Detil Deskripsi produk
Name: CCD Bar Code Engine Advantage: Automatic Scanning
Read Barcode: Most of 1D Barcode Dimensions: 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Decode Rate: 200 scans/sec Power Consumption: 0.33W (max)

 Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

 

 

1. INTEGRTATED DESIGN

integrated design of IMAQ and decoder,compact design and light weight contribute to easy integration into various applications.

2. INTERFACE SOCKET

this EVK includes beeper and beeper's driver circuit,LED and LED's driver circuit,trigger,reset key, RS232 interface,USB interface and so forth.

 

 

 

Model LV1000
Interface TTL232
Scan Rate Up to 300 scans/sec
Image Sensor CCD
Decode Rate 200 scans/sec
Resolution 5mil
Light Source LED(622nm-628nm)
Ambient Light 0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field 40mm-430mm
Print Contrast Signal ≥30%
Power Consumption 0.33W(max)
Notification Beep
Dimensions 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight 6g
Operating Temperature -20°C - +60°C
Humidity 5% - 95% (non-condensing)
Certificates FCC Part15 Class B, CE EMC Class B
 
 

 

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

OUR SERVICE(TEAM)

keep it simple and profound promise, that is :your satisfaction is our pursuit.As for any product sold by our company,we can promise the quantity,We always provide most suitable customized products and services according to the actual needs of customers,and always be a customers' trustworthy company.

 

EXHIBITION AND APPLICATION CASE

Cash register ,wall-mounted AD player,self-service ordering machine and information kiosk, inquiry machine,queuing machine,etc.

 

Payment 

1.We can accept T/T and Western Union ,the best way is direct online payment,you can choose yourself.If you want other payment terms please let us know before you order.
2.Full payment must be made within 7 days after placing your oder,or the order will be invalid or cancelled by the system.
3.Make sure that you have completed all the detailed information like cantact person,address,post code and telephone number when filling in buyer's information.

 

Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Rincian kontak
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Kontak Person: Yaping Wang

Mengirimkan permintaan Anda secara langsung kepada kami (0 / 3000)

Produk lainnya