Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd

Pemimpin modul pemindai barcode di dunia.

Rumah
Produk
Tentang kita
Wisata pabrik
Kontrol kualitas
Hubungi kami
Quote request suatu
Berita perusahaan
Rumah Produk1D Barcode Scanner

Lockers CCD Barcode Scanner OEM Scan Engine Wirh 11 Pin Pitch 1.25 Connector

Lockers CCD Barcode Scanner OEM Scan Engine Wirh 11 Pin Pitch 1.25 Connector

Lockers CCD Barcode Scanner OEM Scan Engine Wirh 11 Pin Pitch 1.25 Connector

Detail produk:

Place of Origin: Shenzhen, China
Nama merek: Rakinda
Sertifikasi: CE FCC ROHS
Model Number: LV12

Syarat-syarat pembayaran & pengiriman:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Harga: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Hubungi sekarang
Detil Deskripsi produk
Name: 1D Bar Code Scanner Device Weight: 16g
Package: 10 pieces to a carton Usage: lockers, MCU development
Connector: 11pin pitch 1.25 Depth of field: 3-70CM

Lockers CCD Barcode Scanner OEM Scan Engine Wirh 11 Pin Pitch 1.25 Connector

 

 

1. LV12 is a sort of utilitarian embedded barcode reading engine. Applying to computerized CCD Image Recognition System, it ensures the fast scanning and decoding accuracy on popular 1D barcodes;

2. This module is specialized to be integrated into OEM equipment to provide solutions for all kinds of lockers, and medical facilities. Integrated core components guarantee the reliability and stability of the product, and decrease the rate of failure of the scanner;

3. Wide application area: apply to all kinds of lockers, MCU development and for medical and scientific research.

 

Device Weight <16g
   
Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface RS232
   
Connector 11pin pitch 1.25
 
Performance parameters
Light source 632nm visible red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-70CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 30%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

Lockers CCD Barcode Scanner OEM Scan Engine Wirh 11 Pin Pitch 1.25 Connector


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Rincian kontak
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Kontak Person: Yaping Wang

Mengirimkan permintaan Anda secara langsung kepada kami (0 / 3000)

Produk lainnya