Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technologies Co, Ltd

Pemimpin modul pemindai barcode di dunia.

Rumah
Produk
Tentang kita
Wisata pabrik
Kontrol kualitas
Hubungi kami
Quote request suatu
Berita perusahaan
Rumah Produk1D Barcode Scanner

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

Detail produk:

Place of Origin: Shenzhen, China
Nama merek: Rakinda
Sertifikasi: CE FCC ROHS
Model Number: LV12

Syarat-syarat pembayaran & pengiriman:

Minimum Order Quantity: 1 piece
Harga: Negotiation
Packaging Details: package in carton;
Delivery Time: 3-10 working days
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Hubungi sekarang
Detil Deskripsi produk
Name: 1D Bar Code Scanner Advantage: CCD bar code decoding
Device Weight: 16g MOQ: 1 piece
Package: 10 pieces to a carton

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal

 

 

Device Weight <16g
   
Device Dimension 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
   
Cable Length 1500mm(optional)
   
Interface USB
   
Connector 11pin pitch 1.25
 
Performance parameters
Light source 632nm visible red light
   
Image Sensor Linear CCD Sensor
   
Processor ARM32-bit
   
Depth of field 3-70CM
   
Resolution ≥3mil/0.1mm@PCS90%
   
Print Contrast 30%PCS
   
Work Voltage DC 3.3-5V
   
Electriccurrent 110mA(work);30mA(stand by)
   
Image Resolution 2500dpi
   
Ambient illumination 100,000Lux Max
   
  EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
  Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode Capability ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
 
 
Environmental parameters
Operating Temperature -20℃ to 50℃
Storage Temperature -40℃ to 70℃
Relative humidity 5% to 95%(Non-condensing)
Drop test 1.2meter,100times
Shock resistance 10H@125RPM

 

The LV12 series brings the benefits of bar code scanning to a variety of OEM devices. Now Kiosks, medical instruments, diagnostic equipment, lottery terminal, vending machine and countless other applications can all be equipped with the leading-edge scanning technology and reliability. LV12 is a compact long-range CCD bar code scanning module with high sensitive liner image sensor and build in Auto-sense function. This LV12 is your best choice of CCD bar code scanning module to be suitable for your application where needs high performance, small foot-print and reliable operation. LV12 is a CCD bar code decoding capabilities.

 

Embedded 1D Barcode Scanner 1500mm Cable Length for Lottery Terminal


Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.

Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  Warranty time?
Answer 5:  1 year
Question 6:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6:  Yes,but not free.
Question 7:  Product OEM?
Answer 7:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 8:  Customer service?
Answer 8:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda

Rincian kontak
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Kontak Person: Yaping Wang

Mengirimkan permintaan Anda secara langsung kepada kami (0 / 3000)

Produk lainnya